top of page

Vårt ansvar

Vårt ansvar för att leverera med högsta möjliga kvalitet

 

Vi på Professionell Utveckling har, vill och tar gärna ansvar i flera aspekter. 

Vi gör allt vi kan för att ta stort ansvar för att säkerställa att allt vi hjälper våra kunder och uppdragsgivare med, håller högsta möjliga kvalitet. Allt vi gör strävar efter att uppfylla och helst överträffa våra kunders förväntningar.

 

Vårt sociala ansvar

 

Det är viktigt för oss att ta ett socialt ansvar utanför vår egen verksamhet. 

Därför har vi under många år sponsrat och stöttat viktiga organisationer vars mål är att bidra till en bättre situation för framförallt ungdomar och barn. 

 

Vi sponsrar ActionAid som stöttar främst unga flickor i andra länder. Vi tycker också att The Hunger Projects arbete för att avskaffa hunger genom att stötta främst kvinnor, är viktigt. Det är den organisation vi stöttat mest under åren. 

 

Vi stöttar Giving People och stöttar därigenom ekonomiskt utsatta barn i Sverige. 

 

Vi brinner för utveckling på alla sätt, både hos varje individ, inom en organisation och i samhället. Därför har vi bidragit till forskningen mot barncancer genom Barncancerfonden. 

 

Vi sponsrar Världsnaturfonden WWF för att skydda världens hav och floder mot nedskräpning och överfiske.

Vårt ansvar för din integritet och skydd av dina personuppgifter

 

Du kan vara helt trygg med att vi på Professionell Utveckling vidtar alla rimliga åtgärder för att skydda din integritet och de personuppgifter som du eller din organisation eventuellt lämnar till oss. 

 

Behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i den svenska integritetsskyddslagstiftningen och dataskyddsreformen (GDPR) som trädde i kraft inom EU den 25 maj 2018.

 

Ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter är vår VD Charlotte Berglund, Professionell Utveckling i Sverige AB, Stora vägen 26, 194 68 Upplands Väsby. 

 

Du är alltid välkommen att kontakta oss för frågor.

bottom of page