top of page

Målgrupp

Vi är vana vid att anpassa vårt språk, vår pedagogik och de verktyg vi delar med oss av, utifrån den specifika målgrupp vi arbetar med. Vi arbetar främst med våra kunders egna ord och situationer i våra utvecklingsprogram för att allt innehåll ska upplevas så autentiskt som möjligt.

Vi har erfarenhet av och arbetar med att utveckla de flesta nivåer och yrkesgrupper, i alltifrån små familjeföretag till stora multinationella koncerner och organisationer.

 

Vi arbetar främst i Sverige men har även genomfört utvecklingsprogram i USA, Tyskland, Danmark och Norge.
Vi har mångårig erfarenhet av att arbeta på engelska med kursdeltagare från olika länder och från skilda kulturer.

 

Vi är bra på att stötta "Startups" och mogna organisationer som funnits med under lång tid.

Exempel på målgrupper vi arbetar med inom ledarutveckling är:

VD och ledningsgrupper, mellanchefer, arbetsledare, gruppledare samt coacher. Däribland ekonomichefer, inköpschefer, chefsjurister, marknadschefer, skolledare, personalchefer, säljchefer, IT-chefer, produktionsledare, konsulter, tekniker inom t ex IT & bygg. 

 

Vi arbetar med ombudsmän, assistenter och förtroendevalda inom fackliga organisationer. 

 

Advokater, finansiella rådgivare, analytiker, pedagoger och ingenjörer är ofta i behov av utveckling i affärsmannaskap, pedagogik och konsultativt förhållningssätt. 

Inom försäljning arbetar vi med att stärka Key Account Managers, utesäljare, innesäljare och säljande servicemedarbetare, fastighetsmäklare, besiktningsmän, butikspersonal samt mäss- och konferensmedarbetare.

Inom Service & Bemötandeområdet är vår målgrupp ofta agenter, handläggare, rådgivare, reklamationshandläggare, kommunikatörer, callcentermedarbetare, olika supportfunktioner som stöttar interna eller externa kontakter, internservice, kontorister, telefonister och receptionister.

 

Vi arbetar även med de målgrupper som har tydligt praktiska yrken såsom servicetekniker, larmtekniker, fastighetsarbetare, byggarbetare, montörer, fabriksarbetare, restauranganställda och lokalvårdare. 

bottom of page