top of page

Om oss

Professionell Utveckling i Sverige AB är ett företag med kompetenta konsulter som brinner för att hjälpa dig och dina kollegor att växa och utvecklas. Samtliga konsulter har mer än 20-års erfarenhet av att utveckla andra.

 

1997 började vi utveckla individer och organisationer i coachande ledarskap, försäljning och Service & Bemötande inom telekombranschen. Sedan dess har vi ständigt utvecklat våra koncept och metoder inom dessa kompetensområden och utvecklat oss i flera andra värdefulla områden. Vi arbetar i många olika branscher och verksamheter, inom både privata näringslivet, ideologiskt styrda organisationer, kommuner och offentlig sektor.

Nedan finns några omdömen från våra tusentals nöjda kursdeltagare, kunder och uppdragsgivare genom åren.
Fler omdömen och rekommendationer finns att läsa på våra profiler på LinkedIn.
Se till exempel  https://www.linkedin.com/in/charlotteberglund/

 

Varmt välkommen att kontakta oss!

Charlotte, Camilla och Niklas

tfn: 08-514 830 00 

mobil: 070-514 83 07

 

info@proutveckling.se

 

VD och även ansvarig för dataskyddsfrågor - Charlotte Berglund

charlotte.berglund@proutveckling.se

 

Professionell Utveckling i Sverige AB

Stora vägen 26

194 68 Upplands Väsby

Sverige 

 

Bankgiro: 601 - 4484

 

Organisationsnr: 556800 - 5283

 

Momsnr: SE556800528301

 

Godkänd för F-skatt

 

Vi har kollektivavtal med Unionen sedan 2010

Jag har arbetat tillsammans med tre mycket kompetenta coacher från Proutveckling med att utveckla delar av min säljkår samt att utveckla mig själv och mitt ledarskap. Samtliga coacher har en mycket stor förmåga och kompetens att snabbt sätta sig in i olika individers situationer. På ett mycket lärorikt sätt utbildar de och coachar så att individen får en insikt i sin egen personlighet samt att förstå vad som gör att omgivningen påverkas. Den insikt och förståelse som ges, hjälper individen att möta de situationer som uppkommer och hur bäst hantera dessa.


För min egen del har jag fått en mycket stor insikt i hur min egen person påverkar de olika individerna och förstår nu bättre hur jag ska anpassa mitt ledarskap till att leda individerna enligt deras egna förutsättningar med min egen i åtanke. Med andra ord så har det blivit en lugnare tillvaro utan onödiga ”virvelvindar” i vårt dagliga arbete.


Jag vill även stark rekommendera att använda Proutveckling när/om det finns individer som i sitt dagliga arbete behöver hitta en ny väg att ta in på och bryta gamla mönster och vanor. Min erfarenhet är att de individer som fått hjälp har idag en mer strukturerad daglig tillvaro samt är mycket lugnare i sitt agerande. Genomslaget har visat sig bli starkare med extern hjälp."

Åke Karlsson – Försäljningschef

"Charlottes utbildning i coachande ledarskap har gett mig ovärderliga metoder i att förstå hur olika personligheter fungerar och vilken sorts ledarskap de behöver. Hennes kompetens inom personlighetstyper är nog bland den främsta i Sverige. Jag har kunnat använda både ett individ-och situationsanpassat ledarskap tack vare alla de verktyg jag har fått. Det jag framför allt uppskattat i Charlottes coachning är den praktiska tillämpningen och uppföljningen. Hon har en fantastisk förmåga att vara pedagogisk, inspirerande och coacha fram det bästa resultatet hos varje individ. Jag kan varmt rekommendera henne."

Gina Azaric – Marknadschef

"Camilla är en bra kursledare. Hon låter deltagarna experimentera med många övningar. Hon lyssnar och ger konkreta förslag för förbättring. Hon är rätt person på rätt plats. Det är den bästa kursen jag har gått. Att öva på att lyssna är en vikig sak i mitt arbete och jag är så glad att jag fick lära mig det i kursen. Tack för en trevlig och nyttig kurs!"

Yosef Bekele – Intern tränare

"Med ett mycket starkt kundfokus, engagemang och en enorm drivkraft att förbättra och utveckla skapar Charlotte och hennes kollegor enastående resultat. Jag har haft förmånen att få jobba med Charlotte i tre olika organisationer och hennes insatser har, inte bara förändrat, utan tagit oss till nya nivåer. Jag kan varmt rekommendera Charlotte och jag ser fram emot vårt fortsatta samarbete."

Jonas Palmberg - Medlemschef

bottom of page